dijous, 24 de setembre de 2009

RAM (sessió 1)
Tot fent memòria. Records i relacions amb les TIC.

Encara recordo aquell soroll que s'escolava dins les meves oïdes i feia vacances dins el meu cervell. Cada cop que intentava, ja que no sempre era possible, carregar un joc a l'ordinador MSX 64K sabia que el maleït sorollet envairia tots els meus pensaments. No podia resistir-me a la temptació de poder jugar al Knightmare, potser amb sort, els meus pares em podrien comprar un cartutx i així no haver d'esperar i desesperar-me.

Ens trobem a principis dels anys vuitanta on no només la tecnologia informàtica passava per ser més que ridícula sinó que també la moda en el vestir deixava molt que desitjar.

El meu interès per la informàtica era nul, a més a més, l'associava a persones d'intel·ligència elevada. No és que em considerés un ase però no entenia que persones, com per exemple el meu germà, poguessin arribar a fer jocs, per simples que poguessin semblar, amb equacions matemàtiques o alguna cosa així.

Anys més tard, quan ja sabia que voldria ser de gran a part de vell, els ordinadors -que no la informàtica-, les càmeres de fotografiar i la taula d'edició -aquesta última durant un breu període de temps- varen formar part del meu dia a dia. Vaig acabar els estudis de disseny gràfic a l'Escola La Massana i poc després ja estava treballant en un estudi professional dedicant els meus esforços creatius a la branca off-line del disseny i la publicitat. Des de mitjans dels noranta fins ara la plataforma Mac, els programes d'edició d'imatge i text m'han anat acompanyant en el meu camí professional dins el disseny i pel que he pogut comprovar també ho faran en el camí cap a la docència.

Els temps com les modes -per sort- canvien i ara, qui m'ho anava a dir, començo la meva immersió dins el món virtual i aquest bloc n'és una petita mostra.

Sigueu benvinguts a "El meu primer bloc".

Salut!Afegeix una imatge